/ Corobană & Asociații


Corobană & Asociații este o societate civilă de avocați fondată de Adrian Corobană și Loredana Costina.

Conceptul de la care am pornit a fost de a îmbina forța și dinamismul cu o notă de eleganță, trăsături specifice acestui cabinet de avocatură.

Am ales semnătura ca simbol reprezentant si distinctiv, datorită importanței sale în domeniul avocaturii. Liniile semnăturii dau o doză de "agresivitate" logo-ului, ce conturează conceptul pe partea de “forță” și “dinamism”. Fontul ales pentru “Corobană & Asociații” este puternic și de o eleganță modernă, reinterpretată. Paleta de culori aleasă inspiră "prima lumină a zilei" cu griuri, bleu-uri și accente de portocaliu pe materialele grafice.

La pagina de facebook, am ales sa scriu mare pe cover photo: "Societate Civilă Profesională de Avocați", fiind prima imagine cu care intră în contact vizitatorii, pentru a se înțelege cât mai clar direcția de activitate.
La imaginea de profile picture am redus grafica la esență, si anume la literele: C&A, pentru că această imagine se va vedea destul de mică atunci când se va interacționa cu publicul prin mesaje sau postări.

În urma acestui proiect de identitate vizuală a rezultat o ședință foto pe care o puteți vizualiza la link-ul următor: